Login Leden

    Inschrijving nieuw lid

    Handleiding

Hoe word je lid?

 

 

Lets is voor iedereen; van jong tot oud, van arm tot rijk, van handig tot onhandig, van creatief tot inventief, van gezellig tot onnozel. Als je er zin in hebt ben je welkom!

 

Je kan lid worden door naar een infomoment te komen, daar leggen we uit hoe het letsen praktisch in zijn werk gaat, welke afspraken er zijn en hoe jij aan de slag kan.

 

Een infomoment is een gelegenheid om de sfeer op te snuiven en al enkele andere letsers uit de buurt te ontmoeten.

 

Als je na of tijdens het bijwonen van een infomoment beslist om lid te worden betaal je jaarlijks een bijdrage voor het lidgeld (dat is voorlopig 10€). Dit geld kan je cash meebrengen of storten op de rekening. Ook betaal je eenmalig een waarborg van 15€, deze krijg je terug indien je de letsgroep wilt verlaten.


‘Maar lets was toch een systeem zonder geld?’ horen we je denken. Ja, we zouden het liefst helemaal niets vragen, maar we hebben beslist een verzekering te nemen in de ‘echte wereld’ om alle leden tegen ongevallen en schade te verzekeren.

 

      

Met het lidgeld betaal je mee aan die verzekering. Een waarborg is ingelast om misbruik te voorkomen, deze krijg je namelijk niet terug wanneer je in het rood staat met de ‘muurkes’. Zo vermijden we dat iemand enkel dingen vraagt, niets aanbiedt en dan stopt met letsen...

Maar laat die paar eurocentjes die het lidworden met zich meebrengt je niet beletten om toe te treden tot de wondere wereld zonder geld...