Login Leden

    Inschrijving nieuw lid

    Handleiding

Hoe werkt het?

 


Een nieuwe uitwisseling wacht...

Als lid is het mogelijk om in te loggen op de website. Je kunt er vraag en aanbod van alle leden zien. Ook contactgegevens kun je makkelijk terugvinden. Zo kun je op zoek gaan naar je buren of degene die dichtst bij jou wonen. Letsen is lokaal!
Heb je een vraag of een aanbod dan kun je dit via onze mailinglijst doorsturen zodat je elke letser bereikt. Individueel vragen kan ook.

 

Om elkaar te waarderen wisselen we 'muurkes' uit. In Geraardsbergen is afgesproken om 40 muurkes per uur te vragen. Na een uurtje letsen worden 40 muurkes bijgeschreven op de rekening van de ene partij en evenveel afgetrokken van de andere partij.


Onkosten gemaakt in euro's worden ook in geld terugbetaald.


Heb je geen internet of ben je niet zo handig met de pc? Geen paniek, dan kan je je vraag en aanbod laten posten door een contactpersoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buiten de grenzen.

Maar ook buiten Geraardsbergen kan geletst worden...
Omdat we soms geen antwoorden krijgen op onze vragen of omdat ons aanbod zo groot is delen we graag onze vragen en aanbiedingen met andere lets-gebieden. Vooral voor mensen die op de grens met andere letsgroepen wonen is dit leuk. Of voor leden die vaak in andere regio's vertoeven.